Õpime valmistama idamaiseid roogi! Türgi rahvusköögi saladusi avastame koos Türgist pärit kokkade Celali ja Sibeliga.
Meisterdame algusest lõpuni Türgi pitsat ehk lahmadzuni ning selle kõrvale värsketest köögiviljadest salati. Lisaks õpime kokkama türklaste seas armastatud soojendavat läätsesuppi merizmek’i. Magustoiduks valmistame traditsioonilise türklaste küpsetise Baklava ehk õhulise pähklikoogi ning selle kõrvale kuulub loomulikult legendaarne Türgi kohv.
Õhtu lõpetuseks sööme kõhud täis ning oleme taas rikkamad uute oskuste, maitsete ja kogemuste võrra.
Kokkuvõtvalt, menüüs on:
Lahmadzun
Värske salat
Läätsesupp merizmek
Baklava
Türgi kohv
Õhtu kestab 18.00-21.00
Kursuse hind: 45€
Grupi suurus kuni 12 inimest
Registreeri siin või aadressil info@siinjasaal.ee kuni 1.12, 23.00